Nedtur for Robinson og Spearing

Jack Robinson var ubenyttet reserve da Wolverhampton rykket ned til League One. Bolton, uten skadede Jay Spearing, mistet playoff-plass på overtid.

Jay Spearing er fortsatt ute grunnet et tåbrudd, og kunne ikke gjøre noe da Boltons plass i playoff glapp i ligaavslutningen. Bolton lå på den siste playoff-plassen i The Championship før hjemmemøtet med Blackpool. «The Trotters» kom tilbake fra 0-2 til 2-2, men ett poeng var ikke nok. Leicester scoret på overtid og vant 3-2 borte mot Nottingham Forest. Dermed gikk Leicester forbi Bolton på bedre målforskjell.

Jack Robinson satt på benken hele kampen da Wolverhampton rykket ned til League One etter 0-2-tap borte mot Brighton. «Wolves» var nødt til å vinne samtidig som både Peterborough og Barnsley måtte tape for å ha en mulighet til å beholde plassen.

Hull, med den tidligere Liverpool-spilleren Jack Hobbs i stallen, følger Cardiff opp i Premier League. Watford, Brighton, Crystal Palace og Leicester skal ut i playoff om den siste opprykksplassen.