NGoo trives i Skottland

Etter en sensasjonell start på sin låneperiode med Hearts hvor han bidro sterkt til å sende laget til ligacupfinale, er det ny kamp i kveld for en Michael NGoo som stortrives i Edinburgh.

- Det sier seg selv at jeg trives på lørdag og det har bare fortsatt siden, etter at jeg stadig har lært mine lagkamerater bedre å kjenne, sier NGoo til sport.scotsman.com. – Jeg kjenner fortsatt spenningen i kroppen etter semifinalen, min selvtillit er høy og det er noe jeg vil ta med inn i neste kamp. Jeg ønsker virkelig at kampene skal komme i rask rekkefølge nå da hva jeg opplevde i helgen var utrolig.

- Jeg synes fansen var fra en annen verden. Du kan ikke be om noe mer som spiller enn at du har publikum i ryggen. Når de gir deg så mye, da gir du det automatisk tilbake, fortsetter den lange spissen som er utlånt til Hearts for resten av sesongen og som i kveld spiller ligakamp hjemme mot Dundee.

- Jeg hadde aldri vært i Skottland før. Det er utrolig for meg å være her og etter bare fire eller fem dager være i en finale allerede. Jeg visste ikke at jeg skulle spille før manageren leste opp laget på fredag. Jeg så på det umiddelbart som et mål jeg ønsket å oppnå.

- Før jeg kom hit visste jeg at skotsk fotball var hurtig og fysisk, men at du samtidig måtte ha teknikk. Jeg hadde andre muligheter i sør, men det hjalp å snakke med Danny Wilson, forklarer 20-åringen etter at Wilson også er utlånt fra Liverpool til Hearts.

- Jeg så også guttene spilte på Anfield i Europa League tidligere denne sesongen, og jeg så hvordan de kjempet for hverandre. Det gjorde det til en lett avgjørelse å komme hit.