Norwich håper å ha Holt tilgjengelig

Grant Holt har startet i alle seks av Premier League-seirene til Norwich denne sesongen. Uten ham i startoppstillingen har «The Canaries» tapt fem av seks kamper.

Norwich håper å få Grant Holt tilbake fra skade til morgendagens kamp på Anfield. 31-åringen scoret da lagene spilte 1-1 i tilsvarende oppgjør forrige sesong. Spissen har nettet fire ligamål denne sesongen, men har ikke startet i noen av Norwich sine fire seneste kamper. Han har vært på sidelinjen med en hamstringskade, men ble byttet inn i den målløse kampen mot Newcastle på lørdag.

- Vi har måttet gå varsomt frem med Grant de seneste par ukene, uttaler Norwich-manager Chris Hughton ifølge Liverpol Echo.

- De fleste ville ha likt å starte med Grant. Vi håper nå at han får en uke med god trening og blir tilgjengelig til helgens kamp.

Chris Hughton kan få forsvarer Steven Whittaker (hofte) og kantspiller Andrew Surman (kne) tilbake. Den walisiske spissen Steve Morrison blir neppe friskmeldt av lårskaden han pådro seg i jule-/nyttårsperioden. England-keeper John Ruddy er langtidsskadet etter å gjennomgått en låroperasjon.

Norwich ankom Liverpool allerede i går for å unngå å reise i snøkaoset som er meldt i England i disse dager. Laget trente i går i minusgrader på hjemmebanen Carrow Road, hvor det er undervarme.

- Vi har måttet omgå været. Vårt eneste alternativ var å trene på stadion, men vi har gjort noen viktige forberedelser før vi tar fatt på en vanskelig kamp.

Liverpool vant 5-2 mot Norwich på Carrow Road tidligere i sesongen.
- Forestillingen mot Liverpool er den jeg er minst tilfreds med denne sesongen, avslører Chris Hughton.