Nr. 3 i kampen om Golden Glove

Pepe Reina har holdt buret rent i ni ligakamper denne sesongen. Han har bare Joe Hart og Petr Cech foran seg i kampen om Golden Glove.

Golden Glove deles ut til den keeperen i Premier League som holder buret rent i flest kamper i løpet av sesongen. Når ti ligarunder gjenstår, leder Manchester Citys Joe Hart med 13 foran Chelseas Petr Cech med 10. Pepe Reina ligger på 3.plass med 9 «clean sheets». Liverpool-keeperen har mistet fem ligakamper denne sesongen grunnet skader. Bare Manchester City har holdt buret rent flere ganger enn Liverpool (11) i 2012/13.

- Jeg vet ikke hvordan det blir med prisen, men jeg vet at det er bra å være der, blant de beste, sier Pepe Reina til Liverpool Daily Post.

- Når det gjelder den defensive statistikken, så dreier det seg om laget. Men det fundamentale for ethvert lag er å bygge bakfra. Vi må være konkurransedyktige i forsvar, og det er hovedmålet.

Pepe Reina har vist de seneste kampene at han er tilbake i toppform etter å ha slitt i i første halvdel av sesongen.

- Du må hele tiden gi ditt beste. Noen dager vil være bedre enn andre. Mot Wigan holdt vi det gående som lag. Vi fikk et tidlig mål, var meget effektive på sjansene og i 2.omgang forsvarte vi ledelsen godt.