Nuri Sahins låneopphold over

Borussia Dortmund melder at de har signert Nuri Sahin. Midtbanespillerens låneopphold i Liverpool er dermed over.

Liverpool hentet Nuri Sahin fra Real Madrid på en låneavtale gjeldende for hele inneværende sesong, men spilleren har hatt et mislykket opphold på Anfield. Tyrkeren har bare fått 12 førstelagskamper, derav 7 i Premier League, og han har også slitt med skadeproblemer. Dessuten har spilleren hevet en nokså høy lønn. Derfor har Liverpool vært villig til å kvitte seg med ham.

Real Madrid var lite lysten på å ta Sahin tilbake, men Borussia Dortmund har nå hentet 24-åringen på en 18 måneders låneavtale fra La Liga-klubben. Dortmund har sikret seg opsjon på kjøp. Spilleren ble kåret til Bundesligas beste spiller i 2011 da han spilte for nettopp Borussia Dortmund.

- Jeg innså at jeg som fotballspiller og menneske tilhører her 100 prosent. Samtaler med Dortmund begynte for en uke siden. Så for to dager siden fikk vi klarsignal (fra Madrid). Jeg ønsker å hjelpe laget. Jeg er fortsatt i stand til å spille fotball. Jeg innså raskt at jeg bare ønsker å spille for Dortmund. Jeg er en bedre spiller nå, selv om jeg ikke fikk mye spilletid, uttaler Sahin.

Liverpool.no/LFCSCSB ønsker Nuri Sahin lykke til videre i karrieren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.