Ny kontrakt for Gerrard

Steven Gerrard er nær ved å skrive en ny avtale som vil binde scouseren til Anfield fram til sommeren 2015. Kapteinen reiser til Østen sammen med resten av førstelagstroppen denne uka.

Ifølge Daily Telegraph vil Gerrard trolig skrive under en toårig kontrakt trolig allerede før avreise til Indonesia. Siden Stevie nå går inn i sitt siste år under gjeldende avtale betyr det i praksis at han får et års forlengelse på sitt engasjement med klubben hvor han fikk sin debut på førstelaget i 1998.

Det vil også bety at han avslutter sin karriere i Liverpool, slik det gjaldt for hans mangeårige lagkamerat Jamie Carragher.

«Under hver dag som går ser du hvor viktig han fortsatt er for denne klubben. Han ser fortsatt så sterk og godt trent ut og du kan se hans innflytelse på laget», forklarer manager Brendan Rodgers. «Han har vært fenomenal som kaptein.»

«Han er en unik spiller. Dette er en topp, topp spiller som gir så mye kvalitet, men også entusiasme.»

Gerrard er på vei tilbake etter en skulderoperasjon i sommer og var ikke involvert i den første kampen mot Preston. Han vil reise sammen med laget til turneen som Liverpool nå skal ha i Østen og Australia, men vil ikke nødvendigvis være med på alle kampene ifølge Daily Telegraph.