Ny målgivende fra Suso

Suso med målgivende til Almerias vinnermål mot Real Valladolid. Ny seier for Pepe Reina. En omgang for Borini. 25 minutter for Assaidi. Wisdom byttet ut på overtid.

Suso sto for målgivende til kampens eneste mål da Almería beseiret Real Valladolid 1-0 på hjemmebane. Scoringen kom ved Rodri i det 38. minutt. Suso ble byttet ut et drøyt kvarter før slutt. Midtbanespilleren har nå én scoring og fem assists på 11 kamper for Almería.

I Serie A voktet Pepe Reina målet for Napoli i 2-1-seieren hjemme mot Catania.

Fabio Borini fikk sin andre ligastart for Sunderland i bortekampen mot Hull, men angriperen ble byttet ut i pausen ettersom nordøst-laget var redusert til ni spillere. Både Lee Cattermole og tidligere Liverpool-spiller Andrea Dossena hadde fått rødt kort for farefullt spill. Sunderland lå under 0-1 ved sidebytte, noe som også ble sluttresultatet.

Oussama Assaidi ble byttet inn i det 65. minutt for Stoke i 1-1-kampen mot Southampton. Stoke-keeper Asmir Begovic scoret allerede etter 23 sekunder på en klarering i vindkastene på Britannia Stadium

Andre Wisdom ble byttet ut tre minutter på overtid da Derby tapte 1-2 borte mot QPR. Forsvarsspilleren pådro seg gult kort for en stygg takling mot slutten av første omgang.

Jack Robinson sonet sin første kamp av en karantene på fire kamper i Blackpools 1-0-seier borte mot Nottingham Forest.

Nigel Clough tapte 0-2 borte mot Shrewsbury i debuten som Sheffield United-manager. Conor Coady var ubenyttet reserve. «The Blades» fikk en spiller utvist mot slutten av 1.omgang.

Oppdatert: Krisztian Adorjan satt på benken da Groningen spilte 3-3 hjemme mot Roda.