Ny økonomisjef

Liverpool FC har ansatt Andy Hughes som chief financial offer for å ha ansvar for klubbens finanser og økonomiske oppgaver. Han tiltrer 8. juli.

Andy Hughes har mye erfaring på området ettersom han har hatt lignende oppgaver hos Hilton Hotels og Cendant Corporation. Han har også vært ansatt hos Ernst & Young og kommer nylig fra en sjefspost hos Guoman & Thistle Hotels.

- Våre finansielle oppgaver er en viktig del av klubbens forretningsvirksomhet. Ettersom vi fortsetter vår vekst, er det viktig å ha den rette erfaringen i disse nøkkelposisjonene. Andy har stor erfaring med å levere gode resultater i en rekke utfordrende roller. Han vil ha ansvar for klubbens økonomiavdeling, og jeg er glad for å kunngjøre denne ansettelsen, uttaler Liverpools administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Jeg er meget stolt over å komme til Liverpool Football Club – et varemerke som er kjent over hele verden. Det er en spennende tid, og det er en god mulighet til utvikle klubbens finansielle virksomhet videre, sier Andy Hughes.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken