Ny operasjon i foten for Borini?

Nå som Fabio Borini er ute for resten av sesongen etter at han slo venstre skulder ut av ledd mot Swansea, vil italieneren trolig benytte sjansen til å foreta en ny operasjon på fotskaden som han pådro seg i høst.

Debutsesongen i Liverpool har blitt et mareritt for Borini. Ikke bare slo han skulderen ut av ledd mot Swansea. Trolig må han også gjennom en ny operasjon etter beinbruddet i foten tidligere i sesongen.

Borini brakk et bein i høyre fot i oktober. Etter comebacket i forrige måned har italieneren, ifølge Telegraph, klaget over at han fortsatt har hatt smerter i foten, og spissen har hatt et ønske om å gjennomgå en ny operasjon så raskt som mulig for å være i stand til å spille for Italia under sommerens U21-EM i Israel.

Liverpools leger har fulgt nøye med på fotskaden, og hadde håpet at den skulle bedre seg såpass at Borini kunne fullføre sesongen for Anfield-klubben. At Borini nå slo skulderen ut av ledd mot Swansea på søndag betyr at sesongen uansett er over for italieneren, noe som gjør at han kan forsøke å få orden på fotskaden mens han likevel er ute med en skadet skulder.

Borini ble operert i foten i Italia i oktober, og nå kan det altså bli aktuelt å foreta et nytt kirurgisk inngrep for å få bukt med smertene han har slitt med etter benbruddet.