Ny scoring av Carroll

Andy Carroll scoret sitt femte mål på syv kamper for West Ham i 1-1-kampen borte mot Southampton. Jay Spearing ut med skade for Bolton.

Mens Liverpool har gått målløse av banen i to kamper på rad, har Andy Carroll funnet scoringsformen i West Ham. Spissen sikret London-klubben ett poeng med utligning til 1-1 i det 66. minutt på St. Mary's. Scoringen kom på et lavt frispark som gikk under Southamptons mur og i mål.

- Det er fantastisk. Vi har ventet på dette, og jeg sa det ville komme, uttalte West Ham-manager Sam Allardyce om Andy Carroll til pressen etter kampslutt.

- Da vi fikk ham i kampform, sa jeg at han ville tilføre oss mål. Andy er helt i kampform nå, og han scoret et meget fint mål fra frispark.

- Han burde hatt ytterligere ett fra innenfor 5-meteren like etter pause da han satte ballen utenfor stolpen. Han vet at det burde ha vært scoring, men i det minste gjorde han opp for seg og ga oss et dyrbart poeng.

Bolton vant 2-1 borte mot Bristol City. Jay Spearing ble byttet ut i det 44. minutt på grunn av en skade. «The Trotters» er inne på playoff-plass.

Jack Robinson spilte samtlige minutter for Wolverhampton u 1-2.tapet hjemme mot Huddersfield. Wolves ligger på nest sist i Championship, to poeng fra sikker plass.

Jamie Stephens voktet målet for ellevte gang for Airbus UK da det i går ble 2-4-tap mot The New Saints.

Armin Hodzic scoret sitt første mål for Zeljeznicar forrige helg da han fikk starte i 2-1-seieren mot Slavija. 18-åringen har ni ligakamper for den bosniske klubben denne sesongen.