Ny scoring av Ngoo

Michael Ngoo scoret igjen for Hearts, men kunne hatt hattrick mot Dundee United. Målgivende av Jay Spearing.

Michael Ngoo scoret sitt tredje mål på fire kamper for Hearts da Edinburgh-klubben tapte 1-3 borte mot Dundee United i skotsk Premier League. Scoringen kom i det 76. minutt, på stillingen 2-0 til Dundee United, da han plukket opp en ball fra en corner og nettet via stolpen. Den høyreiste spissen hadde tidligere hatt to avslutningsforsøk i tverrligger, og 20-åringen ble kåret til Hearts' beste spiller av klubbens hjemmeside. Hearts måtte spille 75 minutter med en mann mindre etter utvisningen av Ryan Stevenson. Både Ngoo og Danny Wilson spilte samtlige minutter.

Bolton vant 2-1 hjemme mot Burnley i The Championship. Jay Spearing hadde målgivende til Boltons siste scoring som ble satt inn av tidligere Liverpool-spiller David Ngog i det 81. minutt. Spearing var på banen hele kampen.

Adam Morgan var ikke i troppen til Rotherham i 0-2-tapet borte mot Burton Albion i League Two.

SD Huesca tapte 0-1 borte mot Racing Santander i spansk Segunda A. Dani Pacheco spilte hele kampen for bortelaget, mens tidligere Liverpool-spiller Antonio Nuñez ble byttet i det 58.minutt. Pacheco var nær scoring med et skudd i tverrligger.