Ny seier for U18

Liverpool U18 vant 3-1 i sin andre kamp i Amerika, etter scoringer av Harry Wilson, Nathan Bruke og Sergi Canos. Laget må likevel vinne sin siste kamp for å nå finalen.

Tre scoringer før pause var nok for juniorlaget til å ta sin andre seier i «Newark Liberty International Soccer Summit». Et trøstemål for arrangøren St Benedict’s Prep fastsatte sluttresultatet 3-1 etter pause.

Harry Wilson, som har scoret flittig i sommer, åpnet scoringene med et lavt skudd etter 12 minutter, ifølge Liverpoolfc.com. Straffeeksekutør Nathan Bruke doblet ledelsen fra 11 meter, mens den nye spanjolen Sergi Canos sørget for 3-0 rett før pause.

- Jeg synes vi var veldig, veldig gode i 1.omgang, forklarte trener Mike Garrity etter kampen. – Jeg synes vi hadde et utmerket pasningsspill, utvilsomt mye bedre enn i den første kampen, og vi ble belønnet med tre mål før pause. Vi spilte fint og tålmodig, skapte sjanser og fikk uttelling.

- Det var kaldere enn på tirsdag, men jeg tror noen av guttene følte den høye luftfuktigheten den siste halvtimen. Forholdene vil være langt annerledes på fredag da vi skal spille kl 14.30, men det er noe spillerne må forholde seg til. Maccabi Haifa ser ut som et sterkt lag som er godt organisert, men vi vil forberede oss godt og forhåpentligvis kan vi nå finalen.

Liverpool og Maccabi Haifa står med to seire hver før det som i praksis er gruppefinalen, men israelerne har bedre målforskjell slik at de helrøde må vinne for å nå finalen.

Liverpool: Crump,Brewitt, Cleary, Polgar, Hart, Burke, Phillips, O'Hanlon, Canos, Robles, Wilson