Nyåpning av museet

Onsdag kveld arrangerte Liverpool FC fest for å feire nyåpning og modernisering av museet på Anfield. Rodgers er poengmessig fornøyd med ligastarten.

I det nye interaktive museet får du en tablet i hånda, og et headset med stemmen til Phil Thompson på øret. Dersom du tar hele touren nøye vil det ta deg 40 minutter å gå gjennom klubbens historie, fra hall of fames, til alle de fem Champions League-troféene klubben har vunnet.

Fra talerstolen på restauranten Boot Room fortalte turistsjef Tom Cassidy og museumsjef Stephen Done at det var en utfordring å få samlet klubbens historie på et så lite område, men at moderniseringen nå ville forbedre opplevelsen. Forhåpentligvis ville en stadionutbygging gi dem større boltrerom.

 

Brendan Rodgers var på scenen, og fortalte om sitt forhold til klubbens historie, i tillegg til å kommentere hva han tenkte om sesongstarten. Der kom han blant annet med en kommentar til Alex Ferguson, som har skrevet i sin nye bok at de røde trenger åtte signeringer for å vinne ligaen.

 

- Med tanke på poeng har vi gjort det bra, men du vil så klart gjøre det bedre og forbedre deg. Jeg tror vi kan forbedre mye i forhold til spillet, men jeg er fornøyd, for spillerne har gitt alt - med tanke på at vi visst nok mangler åtte spillere for å vinne ligaen, sa Rodgers.

 

Mange tidligere røde var samlet på The Boot Room. Her Jan Mølby, Phil Thompson, Alan Kennedy og David Fairclough. (Alle foto: Tage Herstad)

 

Brendan Rodgers var tilstede.

 

Tom Cassidy sa han håpet på et større museum den dagen Anfield ble bygget ut.