O'Neill med god Anfield-statistikk

Martin O’Neill håper på enda et godt resultat på Anfield når hans Sunderland møter Liverpool. Han har vunnet der nesten hver gang med sine tidligere klubber Leicester og Aston Villa.

Sunderland gjester Anfield i morgen. Avspark klokken 20.45 skandinavisk tid.
- Jeg har vunnet nesten hver gang, smiler Martin O’Neill når han blir intervjuet av Sky Sports.

- Det var en overraskelse – med Leicester City. Da tror jeg vi vant tre ganger på rad. Jeg har gjort det ok.

- Vi vant med Aston Villa. Vi ble også grundig slått ved én anledning med Aston Villa. Jeg tror vi tapte 0-5, og det kunne ha blitt enda mer. Men vi vant forrige gang vi var på besøk.

- Det er et flott stadion, veldig stemningsfult. Det er et flott stadion å spille på og et flott stadion å besøke og være på. For en eller to av våre spillere, spesielt de yngre guttene, vil det bli en flott erfaring.

- Vi er litt slitne, men det er bare som forventet på denne tiden av året, og vi må spille igjen på onsdag.

- Brendan er ny i jobben, og det er en stor oppgave. Når det er sagt, så vant Liverpool ligacupen forrige sesong og var også i finalen i FA-cupen. Og uansett hva man sier om det, har de en eller to unge gutter som har kommet inn på laget, men de har fortsatt flere meget gode spillere til disposisjon.

John O’Shea mister kampen med en hamstringskade han pådro seg mot Tottenham på lørdag. Danny Rose returnerer etter at han ikke kunne spille mot sin opprinnelige klubb i helgen.