Omvisning på Melwood i sommer

Liverpool FC starter med guidede omvisningsturer på treningsanlegget Melwood i sommer, etter samme lest som omvisningene på Anfield.

Liverpool FC melder i en pressemelding at de ønsker å gi klubbens fans muligheten til å ta en titt i kulissene på klubbens treningsfelt, Melwood.

Melwood har vært Liverpools treningsfelt i over 70 år, og selv om anlegget har blitt kraftig modernisert er det mye historie som sitter i veggene her.

Supporterne vil nå få muligheten til å se hvor spillerne trener og jobber til daglig, inkludert garderobene og presserommet hvor Brendan Rodgers holder sine ukentlige pressekonferanser. Man vil også få muligheten til å bli fotografert sammen med Champions League-trofeet som Liverpool vant for femte gang i 2005.

- Dette er en flott mulighet for våre fans til å komme og se med egne øyne stedet hvor spillerne trener til daglig. Dette er et fantastisk anlegg, og jeg tror det vil være stort for våre fans å se fasilitetene, kommenterer manager Rodgers.

Omvisningen inkluderer besøk i draktrommet, garderobene og styrketreningsrommet.

- Vi har som mål å bringe klubben nærmere våre fans, og dette tiltaket er et ledd i det arbeidet, sier Andrew Parkinson som er Liverpools Operation's Director.

- Dette er en mulighet for folk til å oppleve hva våre spillere gjør til daglig. Vi ønsker alle velkommen til Melwood, legger han til.

Etter å ha besøkt Melwood blir de som bestiller denne omvisningen skysset tilbake til Anfield i førstelagets offisielle buss. En mini-tur på Anfield og muligheten til å sitte på The Kop inngår i Melwood-omvisningen.

Omvisingsturene på Melwood vil kun foregå i spillernes sommerferie, fra mandag 27.mai til søndag 16.juni, og koster £35.