Ønsker Given som andremålvakt

Liverpool prøver å hente Shay Given som backup for Simon Mignolet. Klubben jakter fremdeles Ilori, Sakho og Victor Moses. Alderweireld til Atletico? Oppdatert

Etter at Pepe Reina ble sendt på lån til Napoli, er Brad Jones igjen klubbens andrevalg mellom stengene. Brendan Rodgers gjør nå et forsøk på å sikre seg Aston Villa sitt andrevalg, Shay Given, skriver Andy Hunter i Guardian.

Den 37 år gamle iren skal ha fått beskjed om at han kan forlate Aston Villa, etter å ha mistet plassen til Brad Guzan. Han hever høy lønn, og har tre år igjen av avtalen han signerte etter å ha kommet fra Manchester City i 2011.

 

Han har også blitt linket til utlånsavtaler til blant annet Championship-klubben Doncaster, men kan nå ende opp på Merseyside.

 

Oppdatert: The Times skriver at Liverpool ønsker Given på lån ut sesongen.

 

Hunter skriver videre at Liverpool igjen holder samtaler med Sporting Lisboa om stopperen Tiago Ilori, og en overgangssum på £7 millioner kan være nok til å sikre seg forsvareren.

 

Sky Italia har tidligere i dag hevdet at Liverpool er nær en overgang for Paris Saint Germain-stopperen Mamadou Sakho. Ifølge Guardian er 23-åringen fortsatt en spiller de røde jakter, men den franske klubben skal være motvillig til å selge. The Mirror hevder at PSG krever £13 millioner for spilleren, som kun har ett år igjen av sin kontrakt.

 

Oppdatert: The Times hevder at Ilori er Liverpools førsteprioritet, men at de fremdeles jakter Mamadou Sakho.

 

Fremover i banen håper Rodgers fortsatt på en utlånsavtale for Victor Moses.

 

Så sent som i går hevdet belgisk presse at Liverpool var i samtaler med Ajax om 24 år gamle Toby Alderweireld. Stopperen har vært linket til Liverpool i lang tid, men nå skal Atletico Madrid være nær en avtale.