Ønsker Willian i spann med Suarez

Brendan Rodgers ønsker å kjøpe Willian for å bruke ham i en angrepskvartett sammen med Luis Suarez, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge.

Tony Barrett i The Times skriver at det er ingenting som tyder på at Willian er tenkt å skulle erstatte Luis Suarez. Anzhi skal kreve i overkant av £30M for brasilianeren, som også har tiltrukket seg interesse fra Tottenham.

Barrett skriver at Liverpool ikke har blitt skremt av Anzhis krav, og kan forsøke å få gjennomført den ambisiøse handelen.

Liverpool har så langt kommet med en forespørsel på spilleren, men de har ikke lagt inn noe formelt bud på 25-åringen. Anzhi har gitt Willian lov til å forsøke å få til en overgang, etter å ha gjort hele sin tropp tilgjengelige for salg i et forsøk på å kutte kostnader.

Liverpool er oppildnet av at Willian i et intervju nylig uttalte at han «ville gripe sjansen til å spille for Anfield-klubben» om den bød seg. Liverpool-ledelsen håper også at et kjøp av Willian kan bidra til å overbevise Luis Suarez om klubbens ambisjoner.