Opereres trolig i begynnelsen av april

Liverpool vurderer nå når Joe Allen skal operere skulderen, etter at man fikk høre at rehabiliteringen vil ta hele tre måneder.

Joe Allen sliter med en skulderskade, og Liverpool Echo melder at waliseren vil bli satt ut av spill i hele tre måneder etter et kirurgisk inngrep. Den sportslige ledelsen i Liverpool FC vurderer nå når de skal foreta inngrepet, etter at de fikk vite hvor lang tid rehabiliteringen vil ta.

Allen har slitt med den vonde skulderen helt siden oktober, og skaden har gradvis blitt verre. Det har nå kommet til et punkt der Allens bevegelighet er hemmet, og en operasjon er eneste mulighet for å få bukt med problemene.

Midtbanespilleren kom inn fra benken i 3-2 seieren over Tottenham, og skal være villig til å utsette operasjonen for å delta i sesonginnspurten. Brendan Rodgers ønsker imidlertid ikke å utsette operasjonen til etter sesongslutt. Han ønsker at £15M-kjøpet fra Swansea skal være frisk og rask når sommertreningen starter i juli, og det betyr at Allen må under kniven senest i begynnelsen av april måned.

Allen, som fyller 23 år på torsdag, har slitt med skulderen helt siden han slo den ut av ledd mens han spilte rugby på skolen som 15-åring. Mens han var Swansea-spiller, gjennomgikk han en mindre skulderoperasjon i mai 2010. Denne holdt ham ute av spill i en måned. Snart tre år er gått siden den gang, og skulderleddet glir stadig ut av skuldersokkelen. Derfor må han nå gjennom en omfattende operasjon, som vil bety 10-12 uker borte fra fotballen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.