Øvelse gjør mester

Brendan Rodgers avslører at Liverpool i forrige uke terpet på kontringer av den typen som Victor Moses scoret på mot Swansea.

- Victor hadde et par øyeblikk i kampen hvor man kunne se hvorfor vi hentet ham inn, uttaler Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han kan utfordre spillere. Han har et stykke å gå ennå før han er tilbake på sitt toppnivå når det gjelder fart og intensitet, men han gjorde et fantastisk mål, fortsetter manageren.

- Vi jobbet en del med kontringer i forrige uke. Vi følte at det ville bli øyeblikk i kampen i Swansea hvor vi ikke kom til å ha ballen, men når du får tak i den kan du sette fart fremover. Victor brøt en pasning før han satte fart fremover, og det var en utmerket avslutning. Han er en veldig god spiller.

- Unge Sakho kom også inn på laget og var utmerket i sin første kamp, etter bare å ha trent et par uker. Det var mye positivt som vi kan ta med oss fra denne kampen. Du ønsker alltid å vinne kampene om mulig, men det er viktig å ikke tape dem.

- Jeg syntes vi spilte utmerket i de første 65 minuttene i Swansea. Vi spilte en del veldig god fotball, og tok ledelsen 2-1. Når unge Coutinho måtte ut mistet vi på en måte flyten i spillet litt. Så slapp vi inn det andre målet. De siste 25 minuttene måtte vi gå i kjelleren. Swansea fikk flyt i spillet sitt etter utligningen

- Totalt sett er jeg henrykt over måten vi forsvarte oss på og karakterstyrken i laget. Vi fikk et nytt poeng, og jeg vet bedre enn noen hvor vanskelig det kan være å besøke Swansea, spesielt når de får publikum med seg slik de gjorde de siste 20-25 minuttene.

- Jeg kan bare rose spillerne mine, for måten de holdt stand på. Poenget vi fikk tok oss tilbake på tabelltopp.