Overgangssummen kan øke

£15M er bare grunnbeløpet som Liverpool og West Ham har blitt enige om for en eventuell overgang for Andy Carroll. Beløpet kan øke ytterligere.

Liverpool har akseptert et bud på Carroll fra West Ham. Liverpool Echo slår fast at klubbene ble enige om en overgangssum på £15M for flere uker siden, men hevder samtidig at dette beløpet kan øke ytterligere. Det skal være avtalt flere ulike klausuler i kontrakten mellom klubbene, som vil medføre at Liverpool får enda bedre betalt for geordien om betingelsene i disse klausulene slår inn.

Det gjenstår nå for Carroll å bestemme seg for om han ønsker en permanent overgang til West Ham eller ei. Det virker som avgjørelsen ligger i hendene på spilleren selv. Sier Carroll ja til West Ham må han blant annet finne seg i en betydelig lønnsreduksjon.

Echo skriver at Brendan Rodgers har gjort det klart for Carroll at han står langt bak i spisskøen i Liverpool, og ikke vil være fast inventar på laget dersom han velger å bli på Merseyside. I Liverpool FC har man ikke spesielt lyst til å låne ut angriperen en sesong til. West Ham betalte Liverpool £2M for å låne Carroll denne sesongen.