Øyner Siqueira

Liverpool Echo melder at Brendan Rodgers håper å hente Granadas brasilianske venstreback Guilherme Siqueira for £5M.

Liverpool FC håper å hente Granadas venstreback Guilherme Siqueira. Brendan Rodgers er interessert i å få flere alternativ på backplass. Jose Enrique er den eneste seniorspilleren på venstrebackplass i førstelagsstallen.

Overganger for Aly Cissokho (Valencia) og Lorenzo Melgarejo (Benfica) har vært vurdert, men Siqueira skal nå være hovedmålet. Liverpool har tro på at de kan sluttføre en permanent overgang for 27-åringen før overgangsvinduet stenger om tre uker.

Siqueira har imponert de tre sesongene han har vært i Granada, hvor han hjalp klubben til opprykk til La liga i 2011. Han signerte en fireårskontrakt like etter, men det antas at Granada er villig til å la ham gå for om lag £6M. Ifølge Liverpool Echo har klubbene ennå til gode å bli enige om overgangssum.

- Det pågår mye arbeid i kulissene. Det er ikke enkelt, og det har vi sett fra andre klubber erfaringer også, uttaler Brendan Rodgers til The Guardian om mulige spillertilvekster.

- Men jeg har tro på at vi vil få tilført laget spillere. Jeg tror ikke det er noen tvil om at vi har behov for det. Spillerne vi har hentet inn har tilført god dybde og støtte til laget, men den lille kvaliteten inn i gruppen kunne virkelig gjøre oss godt. Alle i klubben, rekrutteringsavdelingen, styret og jeg selv, jobber hardt for å få det til å skje.