Papadopoulos ikke lenger aktuell

Ifølge Liverpool Echo har LFC nå lagt planene om å kjøpe Kyriakos Papadopoulos til side. Avisen trekker fram en rekke transfermål, hvor Luis Alberto kan bli klar i løpet av fredag.

Echo skriver at Liverpool var interessert i Papadopoulos og verdsetter ham til rundt £12M, men Schalke har ikke vært interessert i å fire på sin prislapp pålydende £20M og ifølge avisen er et mulig kjøp skrinlagt. Brendan Rodgers vil nå se seg om etter en annen midtstopper, hvor Toby Alderweireld hos Ajax er en kandidat.

Liverpool Echo tror at Luis Alberto kan bli klar i løpet av fredag. Liverpool vil betale £6M til Sevilla, med ytterligere £1M ut fra prestasjonsbetingende klausuler.

Kjøpet av Iago Aspas vil også snart bli offisielt, når man blir ferdig med det papirarbeidet som har sinket den endelige bekreftelsen.

Avisen mener at Liverpool jakter på minst fire spillere til. Klubben forhandler med Shakthar Donetsk om Henrikh Mkhitaryan, og med Sporting for midtstopper Tiago Ilori. Mkhitaryan skal være interessert, men flere andre klubber vurderer også på 24-åringen og han ventes å bli med troppen til høydetrening og overlate eventuelle forhandlinger til sine representanter.

Keeperen Simon Mignolet ventes også å komme til Anfield fra Sunderland i en avtale som skal koste £9M, mens Liverpool i tillegg er favoritter til å sikre seg vingen Christian Atsu fra Porto.