Pardew aksepterer utvisningen

Newcastle-manager Alan Pardew aksepterer utvisningen av Mapou Yanga-Mbiwa, selv om han syntes den var tøff.

- Jeg syntes kampen var god reklame for Premier League, I begynnelsen av kampen, mens vi hadde 11 spillere på banen, matchet vi Liverpool, sa Pardew til pressen etter kampen.

- Så fikk vi en mann utvist, og jeg forstår at han ble sendt i garderoben selv om jeg synes det var en tøff avgjørelse. Jeg tror ikke Mapou virkelig rev ham overende på en måte som tilsa at det var en definitiv utvisning. Han fikk et lite tak på ham, han var bakerste mann, og jeg antar at han etter lovens bokstav måtte bli sendt i garderoben. Jeg har ikke noe stort problem med det.

- Dermed måtte vi vise vår andre side, vår motstandsdyktighet. Vi har vist den tidligere mot Cardiff, og nå viste vi den igjen mot Liverpool.

- Det var en god kamp på banen. Det var mye kvalitet å se. Vi viste i dag at vi kan kjempe når vi trenger det, og derfor er jeg veldig stolt over hele dagen, egentlig.

- Våre fans var strålende. Steven Gerrard gikk for å ta corner, og ble applaudert av våre fans, og slike ting. Det var en flott dag for fotball.

- Jeg forstår det slik at Brendan er litt skuffet, men det bør han ikke være. Han har et godt lag, og jeg tror vi kanskje fortjente det ene poenget.