Pascoe om signeringer, Skrtel, U21 og Swansea

Assistentmanager Colin Pascoe er ikke i tvil om at deadlinedaysigneringene Mamadou Sakho, Victor Moses og Tiago Ilori vil gjøre Liverpool til et sterkere lag denne sesongen.

Liverpool hentet totalt åtte førstelagsspillere i løpet av sommeren.

- Speideravdelingen har jobbet lenge og hardt for å få disse signeringene til klubben, uttaler Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Disse spillerne tilfører styrke, kraft og hurtighet. De gir konkurranse i troppen, og det er alltid viktig.

Pascoe er imponert over Martin Skrtels inntreden på laget mot Manchester United. Midtstopperen hadde vært lenge ute med skade.

- Martin var fremragende. Han har ikke spit så mange kamper, men det var utmerket slik han kom inn og spilte mot Manchester United.

Under spilleoppholdet i Premier League på grunn av landskamper har Jack Dunn og 16-åringe Jordan Rossiter vært blant akademispillerne som har trent med den gjenværende førstelagstroppen på Melwood.

- Det er fantastisk for dem å oppleve Melwood. De kan lære så mye av å trene med seniorspillere.

Pascoe tror det er en fordel for landslagsspillerne at de røde ikke har kamp mot Swansea før i morgen.

 - Man kan se på det at vi har hatt et ekstra par dager fri, men straks spillerne er tilbake vil vi vurdere dem og se om det har vært til nytte.

- Det blir vanskelig mot Swansea. Alle kampene i Premier League er det, og ingen er det mer enn på Liberty Stadium.

- De har et godt lag og har et bra pasningsspill. De kan straffe oss på kontringer, så vi må være på vakt.

- Vi ønsker bare å fortsette slik vi startet. Vi har hatt en flott start. Vi ønsker å opprettholde standarden og vedlikeholde den.