Pelosi stygt skadet da U21 vant

Marc Pelosi pådro seg en svært stygg leggskade da Liverpool U21 i dag vant 2-1 over West Bromwich.

Liverpool U21 vant i dag 2-1 over West Bromwich på The Hawthorns, etter scoringer av Jordon Ibe og Joao Carlos Teixeira. Men den fine seieren ble fullstendig overskygget av en svært alvorlig leggskade for Marc Pelosi.

Jordon Ibe scoret forøvrig sitt første mål for Liverpool U21, da han satte ballen i mål fra kloss hold etter 19 minutters spill etter fint forarbeide av Adam Morgan og Joao Carlos Teixeira.

Texeira spilte en meget god kamp, og kunne ha gitt Liverpool føringen allerede etter to minutters spill, da hjemmelagets keeper slo hans avslutning med høyrebeinet til corner etter at Adam Morgan hadde lagt ballen til rette for portugiseren.

Liverpool var på farten igjen bare tre minutter senere, da Ibe skar inn fra vingen og sendte i vei et hardt skudd like utenfor høyre stolpe fra 20 meters hold.

Adam Morgan kunne ha økt ledelsen bare åtte minutter etter at Ibe sendte de røde i føringen, men hans venstrebensskudd gikk like utenfor høyre stolpe etter flott forarbeid av Ibe på venstrekanten.

Liverpool var nær scoring igjen bare tre minutter før pause, men Marc Pelosis langskudd gikk utenfor venstre stolpe etter å ha vært innom en WBA-spiller.

Liverpool dominerte første omgang, og ledet altså 1-0 ved pause.

West Bromwich utlignet etter 53 minutters spill, da Adil Nabi satte ballen i mål fra ti meters hold etter at Liverpool-forsvaret ikke klarte å klarere ballen.

Like etterpå var vertene igjen på farten, men Conor Coady ryddet opp med en takling i siste liten.

I det 58. minutt var West Bromwich nær ved å ta ledelsen, men Liverpool-keeper Daniel Ward parerte Scott Allans volley fra 20 meters hold.

Liverpool satte inn seiersmålet i det 76.minutt, da Joao Carlos Teixeira avsluttet iskaldt på et gjennomspill fra Suso.

Gjestene kunne ha økt ledelsen seks minutter senere, men Susos frispark gikk like over tverrliggeren.

Like etterpå var Liam O'Neil nær ved å utligne for vertene, men forsøket gikk like utenfor venstre stolpe.

I det 87.minutt ble så nevnte O'Neil utvist for en stygg takling på Pelosi, og amerikaneren måtte bæres av banen på båre. Skaden førte til stopp i spillet i hele åtte minutter, og ingen av lagene var i stand til å spille særlig fotball da kampen ble satt igang igjen.

Liverpools lag: Ward; McLaughlin, Sama, Coady [kaptein], Robinson; Suso, Teixeira, Pelosi (Roddan 90), Ibe (Dunn 77); Adorjan, Morgan. Ubenyttede reserver: Belford, Nacho, Jones.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.