Peterson flyttes opp på U21

Kristoffer Peterson avslører at han og ytterligere to spillere nå flyttes opp fra U18 til U21, og det skjer fem måneder tidligere enn opprinnelig tenkt.

- Jeg flyttes opp på reservelaget. Det er fem måneder tidligere enn hva som var tenkt. Det betyr svært mye, et steg høyere på stigen. Ekstrajobbingen som ikke alle ser, gir betalt nå. Jeg er meget glad for dette. Nå gjelder det å jobbe enda hardere, sier Peterson til fotbollskanalen.se.

Hvordan har det gått for deg denne sesongen?
- Jeg har hatt min beste sesong siden jeg kom til Liverpool. Jeg har produsert både mål og assist, og det er en viktig del av min posisjon.

Hvor mange blir flyttet opp slik som du?
- Jeg og ytterligere to.

Noen svenske klubber har vist interesse for 18-åringen, men han ønsker å bli værende i Liverpool.
- Det har blitt vist interesse, men jeg vil ikke gå innpå hvilke klubber dette er. Men det er gøy at man får et bevis på hva du gjør her i Liverpool. De svenske klubbene verdsetter hva du gjør her.

- Det er ingen tvil om at jeg ønsker å bo i Liverpool. Jeg trives med det jeg går gjennom her. Det er tøft, men jeg utvikler meg enormt. Jeg har et mål. Selv om jeg kanskje ikke er klar ennå, blir jeg kanskje det en dag grunnet den opplæringen jeg får i Liverpool. Jeg føler ikke noe stress.