PFA-sjefen skuffet over Suarez

Sjefen for Professional Footballers' Association, Gordon Taylor, er skuffet over at Luis Suarez igjen har havnet i medienes søkelys av utenomsportslige årsaker.

- Det var ikke bra å se dette. Det var uakseptabelt, siteres Taylor av Liverpool Echo etter at TV-bilder viser at Suarez bet Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic i armen under gårsdagens kamp på Anfield.

- Hans dårlige rykte blir bare forsterket, og det er synd siden han kan være en så god spiller – en av de beste i verden. Det er blitt et skikkelig dilemma nå.

- Slike ting som dette hører ingensteds hjemme. Det er ikke bra. Det er deprimerende. Det er så synd for en spiller som er en veldig god fotballspiller, men dette er ikke første gang slike ting skjer.

- Jeg vet dette er vanskelig for Liverpool, og fotballforbundet må også håndtere det.

- Fotball er et spill med kroppskontakt, og sinnene kan komme i kok, men spillere i dagens fotball må uansett betraktes som rollemodeller for barn og unge.

- Dette var en veldig god kamp, og et flott comeback av Liverpool, men nå vil denne episoden stjele overskriftene.

- Det gjør det ikke bedre at slike ting har skjedd tidligere, og nå gjentas. Du begynner å lure om han noen gang vil lære. Det er bare veldig synd.