Pochettino begeistret for Coutinho

Southampton-manager Mauricio Pochettino er begeistret for Liverpools Philippe Coutinho, og tror han kan bli like god som Lionel Messi.

Pochettino kjenner Coutinho fra før, etter å ha vært hans trener i Espanyol i fjor.

- Philippe er brasilianer, og som de fleste brasilianere er han magisk med beina, uttaler Saints-manageren til Sky Sports.

- Utenom den magien han besitter, har han en enorm arbeidskapasitet, og dermed er han ingen typisk brasiliansk spiller, fordi hans arbeidsmoral er enestående.

- Enda viktigere er det at han er en fin fyr. En flott, ydmyk person. Jeg mener at Coutinho har de samme kvalitetene som Ronaldinho og Messi besitter, men han har fortsatt mye å bevise.

- Det som imidlertid er åpenbart for meg er at Coutinho er en spiller som tar ansvar. Han ofrer seg og tar ansvar for sine medspillere.

En annen som får gjensyn med sin tidligere trener i morgen er Southamptons Jack Cork. Den tidligere Chelsea-spilleren ble trent av Brendan Rodgers mens han var i London-klubben. Midtbanespilleren var også i Watford da Rodgers var manager der.

- Brendan pleide alltid å spøke med at han ville lede en toppklubb en dag. Han har holdt ord. Han har en veldig sterk arbeidsmoral. Han var fantastisk til å organisere, og han oppmuntret spillerne til å uttrykke seg selv ute på banen. Han er god til å snakke for seg, og gir spillerne selvtillit. Han var trener under Jose Mourinho i Chelsea, og jeg er sikker på at han lærte en del av det, sier Cork til Southamptons offisielle nettside.