Reading U18-Liverpool U18 2-4

Harry Wilson (2), Jerome Sinclair (str.) og Alex O’Hanlon scoret da juniorlaget beseiret Reading 4-2 borte.

Harry Wilson nettet to nye mål for Liverpool U18 i 4-2-seieren borte mot Reading U18. Kantspilleren har nå scoret i fire kamper på rad og seks mål på de fire seneste kampene.

Wilson ga de røde en tidlig ledelse, men Reading utlignet. Hjemmelaget ble redusert til ti spillere da Jerome Sinclair ble lagt ned med fri vei mot mål. Med én spiller mindre på banen gikk «The Royals» opp i ledelsen, men Wilson brakte balanse i stillingen før pause.

Jerome Sinclair scoret så fra straffesparket etter at han selv hadde blitt felt. Innbytter Alex O’Hanlon sikret alle poengene med fulltreffer på overtid.

- Jeg er meget fornøyd med opptredenen. Vi spilte til tider meget god fotball. Det var også en god læringskurve for spillerne å spille mot ti spillere i 75 minutter. Det er mye positivt å ta med seg fra kampen i dag, uttaler Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

Liverpool U18: Ryan Crump, Connor Randall [kaptein], Joe Maguire, Dan Cleary, Jordan Williams, Pedro Chirivella (Nathan Burke 65), Harry Wilson (Alex O'Hanlon 77), Adam Phillips, Jerome Sinclair, Daniel Trickett-Smith, Sheyi Ojo.
Ubenyttede reserver: Ben Jackson, David Roberts, Sam Hart.