Redningsmannen Gerrard

Steven Gerrard innrømmer at hans klarering på streken var minst like kampavgjørende som vinnermålet fra straffemerket.

Steven Gerrard scoret på straffespark etter at Jordan Henderson hadde utlignet Christian Bentekes ledermål. Liverpool-kapteinen headet så unna på mållinjen fra Christian Bentekes forsøk, og det ble kampavgjørende.

- En av mine nærmeste venner ertet meg før kampen på grunn av håret, og sa at jeg kanskje ville score det avgjørende med hodet i dag, uttalte Steven Gerrard til Sky Sports etter 2-1-seieren mot Aston Villa.

- Straffen var vinnermålet, men jeg tror headingen faktisk vant oss kampen, slik at han fikk rett til slutt. Det var det feiringen handlet om.

- Vi måtte vise stor viljestyrke. Vi måtte heve oss litt i pausen. Vi syens det var hartd å ligeg under til pause. Etter de første 45 minuttene burde vi i det minste hatt uavgjort, men vi lå under 0-1. Vi trengte ti ekstra prosent.

- Det var det vi trengte å gjøre: Gå ut etter pause og score så tidlig som mulig. Det ga oss troen og selvtillit til å gå hen og vinne kampen.

Sky Sports ville vite hva Brendan Rodgers sa til spillerne i pausen.
- «Fortsett å gjøre det dere gjør. Ha litt mer troen og ta noen flere sjanser på den siste tredjedelen av banen», svarer Gerrard.

- Det betalte seg i dag. Vi ønsker å vinne hver kamp og ende så høyt som mulig på tabellen. Hvis vi kan klare å ta femte eller sjette, så er det det vi skal forsøke å gjøre.

Henderson hadde en fremskutt rolle på midtbanen i dag, mens Gerrard lå dypere sammen med Lucas Leiva.
- Vi har gjort det hele sesongen. Endre fra to defensive og en foran til en defensiv og to foran. Vi har spillere i troppen til å tilpasse oss til det manageren ber om.