Reina med på rekordseier

Pepe Reina stod hele kampen og opplevde en usedvanlig rolig kveld da Spania fikk tosifret seier mot Tahiti. 10-0 er tidenes største seier i Confederations Cup.

Pepe Reina stod sin 28. landskamp for Spania mot Tahiti, men skulle nok gjerne ønsket en bedre mulighet til å vise seg frem enn mot slaktofferet Tahiti i gruppe B i Confederations Cup.

Tahiti var ikke i nærheten av å score før helt mot slutten av kampen, selv om Pepe i 1.omgang bommet da han gikk ut i feltet på den eneste corneren som kom i mot i løpet av 90 minutter.

Målscorere for Spania var Fernando Torres (4), David Villa (3), David Silva (2) og Juan Mata.

Den andre kampen i gruppe B spilles kl 24.00 mellom Nigeria og Uruguay og vises på NRK1.