Reina tror han blir kampklar

Pepe Reina har mistet Liverpools to siste kamper mot Tottenham og Southampton, men han tror han blir klar og skal stå i mål for Spania.

- Alt tyder på at jeg skal spille, men jeg vil ikke forandre min innstilling fordi Iker ikke er her, sier Reina til avisen El Mundo, men hentydning til at han regner med å være et førstelvalg nå som Iker Casillas er ute med skade. Spania møter Finland på fredag og Frankrike neste tirsdag i kvalifiseringskamper til VM.

- Ikke alle som er med i troppen er heldig nok til å få spille. Bare 11 får spille, men det å bli kalt opp for å representere ditt land er en ære, fortsetter keeperen som har sett flere kamper fra benken enn de fleste. Mange vil huske Pepe for at han som en del av troppen til europa- og verdensmesterne har ledet an i festen etterpå, men han håper han ikke først og fremst blir husket for det.

- Jeg er ingen showmann. Jeg er utadvendt og humørfylt, og jeg har vært heldig nok som har kunnet være med og feire tre titler, forklarer Pepe.

- Jeg er en av de mest trofaste spillerne, men jeg er en av keeperne i landslagstroppen og ikke en showmann.

- Det er ikke noe jeg planlegger, det er slik jeg er og alle som kjenner meg vet det. Samtidig ønsker jeg ikke at folk skal huske Pepe Reina mest fordi han er morsom.