Reiser til Indonesia i dag

I ettermiddag setter Liverpool-spillerne seg på flyet som skal til Indonesia, der neste treningskamp spilles kommende lørdag. Troppen er bekreftet.

Luis Suárez og de andre som spilte i Confederations Cup er også inkludert i Liverpool-troppen, men ettersom de har fått en senere ferie på grunn av mesterskapet i Brasil, slutter de seg ikke til troppen før neste uke.

Ellers er som ventet nysigneringene – Luis Alberto, Iago Aspas, Kolo Touré og Simon Mignolet – alle med på dagens flytur.

– Det kommer til å bli en slitsom reise, så vi ville ha et par uker med basistreninger her først, og det har vi fått gjort, sa Brendan Rodgers til LFC TV etter seieren over Preston i sommerens første treningskamp.

Senere i dag tar Liverpool den lange turen fra John Lennon Airport mot Indonesia. Der skal de røde få bryne seg på et sammensatt indonesisk lag, kalt Indonesia XI, kommende lørdag.

– Det er veldig viktig for en klubb som Liverpool, med den statusen vi har, å reise verden rundt. Vi har supportere overalt. Så vi ser frem til å få laget over til Asia – spillerne og støtteapparatet gleder seg alle sammen.

Kun fire dager senere skal Liverpool for første gang spille en kamp i Australia. Melbourne Victory står klare på motsatt banehalvdel onsdag 24. juli.

– Vi vet vi har mange fans i Australia og New Zealand, og dette besøket viser at vi ønsker å bringe klubben nærmere våre supportere, sa Ian Ayre da Australia-besøket ble offentliggjort tidligere i år.

Liverpool avslutter rundturen med en kamp mot Thailand i Bangkok 28. juli.

«LFC TOUR»-TROPPEN (27 spillere):
Brad Jones, Glen Johnson, José Enrique, Kolo Touré, Daniel Agger, Luis Alberto, Steven Gerrard, Iago Aspas, Philippe Coutinho, Oussama Assaidi, Jordan Henderson, Stewart Downing, Jay Spearing, Lucas, Simon Mignolet, Joe Allen, Fabio Borini, Raheem Sterling, Martin Kelly, Martin Skrtel, Jon Flanagan, Andre Wisdom, Jack Robinson, Jordon Ibe, Luis Suárez, Sebastián Coates og José Reina.