Rettighetene til å vise LFC i Australia solgt

The Seven Network har kjøpt rettighetene til å vise Liverpools preseason-kamp mot Melbourne Victory i Australia den 24.juli.

Det australske fotballforbundet har solgt TV-rettighetene til Liverpools kamp i Australia til Seven West Media, eierne av The Seven Network. Dermed blir kampen tilgjengelig både på TV, online og på mobiltelefon for alle i Australia.

- Dette er en stor begivenhet, og vi er henrykt over at Seven vil være vår partner for å bringe førsteklasses fotball ut til alle australiere gjennom gratis-TV. Liverpool har millioner av fans i Australia, men mange fans vil også heie på Victory som skal forsvare A-Leagues ære for en hel verden, uttaler daglig leder i det australske fotballforbundet David Gallop til SportPro Media.

- Liverpool er et av de største merkenavnene i sportsverden, og vi er veldig glade for å kunne vise kampen deres direkte for australiere over hele landet, og via alle medier. Dette blir en stor begivenhet. Kampen solgte ut umiddelbart, og vi forventer å ha et stort og engasjert publikum både før, under og etter kampen, sier Tim Worner som er daglig leder i Seven Network.