Robinson med i troppen mot Doncaster

Jack Robinson er på plass i Blackpool hvor han skal spille på utlån hele den kommende sesongen, og kan få debut for tangotrøyene allerede under morgendagens ligastart.

- Jeg er spent og kan nesten ikke vente til jeg kommer i gang og får begynt å trene og spille, sier Jack til hjemmesiden til Blackpool. – Forhåpentligvis kan jeg komme med på startoppstillingen og vise fans og alle andre hva jeg er i stand til.

- Jeg hadde ikke spilt på en stund så jeg reiste til Wolves hvor jeg fikk 11 kamper som var fantastisk, sier venstrebacken om forrige sesong hvor han hadde et utlån til Wolverhampton etter nyttår. – Denne sesongen ønsket jeg igjen å reise ut på lån og om mulig få spille en hel sesong. Det vil være glimrende om jeg kunne få spille regelmessig.

Hjemmesiden til Blackpool skriver at Jack Robinson vil gå rett inn i troppen som starter ligasesongen i Championship mot Doncaster i morgen.

- Jeg spilte mot Preston og vi hadde en tur til Asia hvor jeg spilte 45 minutter. Jeg føler meg i god form og er klar, bekrefter Robinson selv.

På Bloomfield Road vil han igjen møte tidligere lagkamerater som Nathan Eccleston og Thomas Ince.

- Jeg har kjent dem i årevis. Det er vanskelig å komme til en ny klubb, men det blir litt lettere hvis du allerede kjenner noen som er der. Det er en fin klubb og jeg gleder meg til å starte.