Rodgers berømmer FSG

Brendan Rodgers er en av de managerne i Premier League som har sittet lengst, utrolig nok. Han roser eierne FSG for sin langsiktige strategi og deres visjoner.

Brendan Rodgers har vært manager i Liverpool siden 1.juni 2012, eller drøyt halvannet år. Det gjør ham faktisk til den manageren som har sittet 5. lengst i Premier League. Etter Arsene Wenger, Alan Pardew, Sam Allardyce og Malky Mackay. Når det gjelder de to sistnevnte så rykket også West Ham opp med Allardyce fra Championship rett før Rodgers overtok på Anfield, mens Mackay kom opp med Cardiff sist sommer.

- Når jeg ser på managere og avgjørelser som de er blitt utsatt for, da setter jeg virkelig pris på den beslutningen jeg tok om å komme hit under de eierne som er her, fastslo Liverpools manager i dag.

- De har vært så støttende under min tid her, men enda mer vesentlig har vært deres strategi og deres visjoner om hvordan de ønsker å være eiere. De har hentet folk inn, og gitt dem støtte og tid til å realisere sine planer.

- Vi har fortsatt et stykke igjen til å være der vi ønsker, men jeg tror det er klart for alle at vi er i fremgang. Det er noe du må gi eierne stor kreditt for. Det er ikke én gang hvor jeg har følt meg under noe press.

- Selv under de vanskeligste øyeblikkene, de fem eller seks første månedene her da forandringen for alvor skjedde med tanke på vår identitet og at vi ikke hadde mye tid til trening med spillerne ute på feltet, var de sterke og bestemte i forhold til det valget de hadde tatt.

- Forhåpentligvis kan de i likhet med supporterne og spillerne på lang sikt få sin belønning for det, da de strategisk har vist hvor de ønsker å ha klubben og er beredt til å bruke tid for at den skal kunne utvikle seg.