Rodgers berømmet laginnsatsen

Luis Suarez og Steven Gerrard storspilte nok en gang da Sunderland ble slått 3-0, men manageren var veldig oppmerksom på å rose laget som tok tre seire på fire kamper i et tett juleprogram.

- Du må gi stor kreditt til spillerne, Den innsatsen som de la ned i kveld, i tillegg til den kvaliteten de viste, var fenomenal, sa Brendan Rodgers til pressen etter at tre poeng mot Sunderland gjorde at Liverpool klatret opp til 8.plass på tabellen.

- Dette var den fjerde kampen på kort tid, og du kan se på den intensiteten som våre spillere viste, det var fantastisk.

- Vi hadde en lignende kamp mot QPR. Det er klart at du ønsker 12 poeng av 12 mulige, men hvis vi hadde blitt tilbudt ni poeng av 12 før det travle juleprogrammet hadde vi trolig tatt det.

- Vi har skuffet med prestasjonen mot Stoke. Da sviktet vi alle, både supporterne og oss selv, men reaksjonen har vært fremragende med seks mål, buret rent og to utmerkede kamper. Det viser hvilke typer spillere vi har her.

- Jeg tror at i andre halvdel av sesongen vil vi være i stand til å høyne tempoet og komme oss videre. Du kan se måten vi spiller på nå, vårt press, intensiteten, måten vi er overlegne på midtbanen og er i stand til å kontrollere kamper og skape mange sjanser – i dag hadde vi 29 skudd på mål.

- Det dreier seg om å bli stabile og forhåpentligvis kan vi bli det de nærmeste månedene og årene.

- I dag var laget stjernespilleren for meg, startet Rodgers med da han ble minnet om at Luis Suarez og Steven Gerrard igjen var meget fremtredende for de røde. Suarez scoret to og la opp til et mål, mens Gerrard hadde to assist inkludert en fantastisk langpasning før 3-0.

- Du kan se hvordan han løper og den pasningen, du vil ikke se en bedre pasning denne sesongen, kommenterer manageren om Stevie G. – Det var en absolutt utrolig kamp av ham.

- Jeg snakket til Harry Redknapp morgenen etter helgens kamp og vi snakket om Suarez som en type lik Messi.

- Under begynnelsen av sesongen da jeg ga ham en hvilepause, ønsket han ikke å ha den. For meg er han en spiller som du må spille to eller tre ganger i uka for at han skal være i toppform, en kamp er ikke nok for ham. Han slutter aldri å arbeide, han er en virkelig lagspiller, han trener hver dag, han er nesten aldri skadet og så går han bare ut og presterer.

 - Jeg tror at med den bevegelsen som er i laget nå vil han finne plass. Hvis han er med i en direkte spillestil får han ikke sjansen til å finne rom. Hvis han er i et system hvor ballen gjør arbeidet, vil hans smarthet og intelligens sørge for at han får åpningene.

- Du kan se at han trives i laget for øyeblikket. Han skrev under en ny avtale i sommer og det vil være fantastisk å se han utvikle seg da jeg tror han fortsatt har enda mye å gå på.