Rodgers fornøyd med debutantene

Brendan Rodgers sa seg fornøyd etter 4-0 mot Preston og roste innsatsen til sommerens fire nye kjøp. Joe Allen og Martin Kelly tilbake fra skader uten problemer.

- Spillerne har nå vært tilbake i 11 dager og jeg synes deres arbeidsinnsats, kvalitet og intensitet i kampen var veldig god, uttalte Brendan Rodgers etter dagens kamp i Preston. – Jeg er veldig fornøyd.

Slik kommenterte manageren de fire nye spillerne overfor liverpoolfc.com:

Simon Mignolet: - Mignolet spilte med stor selvtillit og ro. Hva han gjorde i dag gjorde han bra Han har allerede funnet seg veldig bra til rette og jeg synes han var solid.

Kolo Toure – Toure er en veldig erfaren spiller. Jeg så ham faktisk på ESPN i går kveld da han spilte for Arsenal på Anfield i 2003-04 sesongen, slik at han har vært med lenge. Han er en meget bra forsvarsspiller.

Luis Alberto – Alberto passer inn i den stilen vi ønsker å skape her. Vi ønsker teknisk begavede spillere som arbeider hardt og noen av hans touch var glimrende.  Han er besluttsom i sitt pasningsspill og jeg er veldig fornøyd med ham.

Iago Aspas – Iago arbeider hardt, han er fiks i og rundt straffefeltet og han er spennende å se på. Han beveger seg godt mellom lagdelene og ønsker alltid å ha ballen. Hva jeg virkelig liker er at han ønsker å score mål. Han er både på utkikk etter å skape noe og å kunne gå solo for å få avfyrt et skudd. Hans mål kom etter et utmerket skudd.

Rodgers bekreftet samtidig at Joe Allen og Martin Kelly kom gjennom kampen uten problemer.

- Det er ikke noe problem med Joe. Han hadde en skulderoperasjon før Steven Gerrard hadde sin og det er ingen ettervirkninger. Det var godt å se Martin tilbake. Han har trent for seg selv under pre-season før han hadde et par dager sammen med oss og dette var en passende introduksjon for ham.  Det vil være et løft for ham fremover.