Rodgers fornøyd med Skrtel

Martin Skrtel var tilbake fra skade mot Manchester United og gikk rett inn i startoppstillingen grunnet en lyskeskadet Kolo Toure. Brendan Rodgers var meget godt fornøyd med slovakens opptreden.

- Jeg synes han var enestående. Han var helt strålende i den kampen. Og han har også gjort det meget bra avgårde med Slovakia, uttaler Brendan Rodgers om Martin Skrtel ifølge Liverpoolfc.com.

- Det var vanskelig for ham på begynnelsen av sesongen, akkurat som i januar da jeg foretok et skifte fordi jeg følte at vi trengte erfaring i midten.

Liverpool har forsterket midtforsvaret med signeringene av Kolo Toure, Mamadou Sakho og Tiago Ilori.

- Kolo kom inn og gjorde det meget bra i kampene han har spilt. Men jeg er ikke i tvil om Martin Skrtel. Han er en meget god spiller. Konkurransen kommer til å hjelpe ham.

- Jeg tror det har vært en del av problemet her at spillerne har vært komfortable og ikke hatt skikkelig konkurranse.

- Kolo gikk ut og han kom inn. Det er stor honnør til ham for hvor profesjonell han har vært. Han har aldri klaget til tross for mange spekulasjoner om at han skulle hit eller dit.

- Han og jeg har snakket en rekke ganger. Han vet hvor han står. Han har aldri klaget eller sutret. Han har bare fortsatt med sin jobb, jobbet ekstra, slik at han var klar når tiden var inne.

- Han var helt strålende mot Manchester United. Det gir meg ikke et problem, det gir meg bare et hyggelig problem å tenke på. Det er min jobb som manager.