Rodgers forsøkte å låne Kelly

Brendan Rodgers avslører at han forsøkte å hente Martin Kelly på lån fra Liverpool mens han var manager i Swansea.

Kelly har vært ute av spill helt siden han fikk ødelagt fremre korsbånd i sitt høyre kne i kampen mot Manchester United på Anfield i september. Det forhindret ikke høyrebacken fra å skrive under en ny langtidskontrakt med Liverpool i februar.

Rodgers snakket under sin pressekonferanse i dag om at 22-åringen er et alternativ både som sideback og midtstopper neste sesong.

- Jeg kjente Martin i oppveksten hans, og jeg har sett ham utvikle seg både som høyreback og midtstopper. Jeg forsøkte faktisk å hente ham til Swansea på lån, uttalte Liverpool-manageren.

- Han er en spiller som gir 150 prosent i hver eneste kamp. Han var på laget da vi startet sesongen, og jeg syntes han gjorde det veldig bra.

- For øyeblikket jobber han veldig hardt både på og utenfor banen. Vi jobber med det som mål at han skal komme tilbake som en fysisk og mentalt sterkere spiller. Så snart han er tilbake kan vi sette opp en individuell plan for ham.

- Jeg mener at det viktigste for Martin nå er at vi gjør noe lignende som vi har gjort med Steven Gerrard denne sesongen, og sørger for at han er tilgjengelig til alle kamper. Du kan være så god spiller som du bare vil, men dersom du ikke er tilgjengelig og ikke får en kamprekke der du spiller jevnt og trutt, vil det bli vanskelig for deg.

- Martin har vist at han har talent, og han har også vist at han kan spille både midtstopper og sideback. Det er grunnen til at vi ga ham en ny kontrakt.

- Nå må vi få ham ut på treningsbanen. Og vi må få ham ut på banen så ofte som mulig. Da tror jeg vi får se at han kan bli en kvalitetsspiller.