Rodgers hyller Carragher

Møtet med Fulham blir Jamie Carraghers siste bortekamp med Liverpool. 35-åringen kommer til å være de rødes kaptein i de to gjenstående kampene.

Brendan Rodgers brukte deler av sin pressekonferanse til å hylle Jamie Carragher. Forsvarsspilleren står bokført med 735 kamper for Liverpool, og møtene med Fulham og QPR blir hans to siste for klubben. 35-åringen får æren å være Liverpools kaptein i Steven Gerrards skadefravær.

- Han vil definitivt være i stand til det i de neste par kampene. Jeg håper han fortsetter i formen han har vist, ikke bare siden han kom inn på laget, men slik han har vist meg i hver kamp han har spilt, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Jeg benyttet ham ikke ved starten av sesongen fordi jeg tenkte på fremtiden. Jeg visste hva Jamies planer var for de neste 12 til 18 månedene. Men han har vært helt enestående i de kampene han har spilt denne sesongen.

- Det var ikke et resultat av Martins Skrtels prestasjoner, men jeg følte at laget trengte noe lederskap og organisering. Etter at Jamie kom inn, har han uten tvil vært en av de beste forsvarsspillerne i Premier League. Han er en flott mann å jobbe med. Hans innflytelse vil bli savnet på Melwood og i garderoben spesielt.

- Jeg kommer til å savne fotballsamtalene jeg har hatt med ham nesten daglig. Han har vært helt strålende. Seniorspillerne har vært enestående for en ung manager som har kommet til en slik klubb, og Jamie har vært en av dem.

- Han har vært en fantastisk tjener for denne klubben og en kolossal spiller. Han ønsker å avslutte bra, slik vi alle ønsker, og det vil være målsettingen de neste par kampene.