Rodgers om benkingen av Sturridge

Brendan Rodgers forklarer hvorfor Daniel Sturridge ikke har fått spille fra start mot både Aston Villa og West Ham. Manageren er fornøyd med spillerens respons etter benkingen.

Etter en en meget god start på Liverpool-karrieren har Daniel Sturridge blitt henvist til en benkplass både mot Aston Villa og West Ham. I møtet med Aston Villa var han ubenyttet reserve, mens mot West Ham kom han inn for en syk Stewart Downing etter 25 minutter.

- Daniel og jeg har snakket om det, og han tok det fint. Han er på vei inn i tankegangen her. Det handler mye om laget, og det forstår han, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Laget fikk et godt resultat mot Aston Villa. Han kom inn forrige helg mot West Ham og var en bidragsyter der.

- Vi er her for å utvikle spille hans. I en alder av 23 år er han fortsatt en ung spiller. Det fine er at han ønsker å lære.

Daniel Sturridge fikk en meget god start på sin Liverpool-karriere. Han ble den første Liverpool-spilleren siden Ray Kennedy i 1974 til å score mål i sine tre første kamper for klubben. Spissen står bokført med fem mål på ti kamper. Han pådro seg en skade mot Manchester City, og har ikke vært like toneangivende siden.

- Jeg tror det bare er naturlig. Han kom til klubben og fikk en eksplosiv start. Så ble han rammet av et par skader. Vi forsøker bare å se til at han blir så frisk og godt trent som mulig.

- Vi tror han kommer til å bli en stor spiller for oss, ikke bare nå, men også i fremtiden. Han jobber meget hardt for å passe inn i laget og strukturen.