Rodgers om Coutinho, Sturridge og Carra

Brendan Rodgers er blitt intervjuet om talentet Philippe Coutinho, behovet for Daniel Sturridge og fremtiden til Jamie Carragher.

Liverpools manager snakker om de rødes fangst i det siste transfervinduet, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge, og også om superveteranen Jamie Carragher som legger støvlene på hyllen etter sesongen. Intervjuet ble gjort med radiostasjonen TalkSport.

Coutinho
- Han er en veldig, veldig god spiller. Jeg så ham da han var 15 i Brasil og har fulgt hans karriere siden. Inter kjøpte ham da han var 16, men han reiste dit da han var 18 og gjorde det godt som kom inn på laget. Han er en spiller jeg virkelig likte og vi er veldig heldige som har fått ham. Han er bare 20, men har en vidunderlig teknikk og stor kraft til å være en så ung spiller – du kunne se hans skudd i går. Jeg tror folk var overrasket med tanke på hvor spinkel han er, men hans teknikk er glimrende og kraften i skuddet gjorde at det gikk inn. Han er en veldig, veldig talentfull spiller.

Sturridge
- Han har vært fremragende og gitt laget det vi var på utkikk etter. Det er synd at vi ikke hadde ham helt fra starten av sesongen da samspillet mellom han og Luis Suarez på topp, og mellom flankespillerne og midtbanespillerne, har vært utmerket. Daniel er en etablert målscorer og jeg tror han vil vise det her de neste årene.

Carragher
- Jeg har hatt jevnlige samtaler med Jamie siden jeg møtte ham første gang i sommer. Han er en type som gir alt for Liverpool og som en av de lokale spillerne er det enda mer press på ham. Han har vært helt fremragende for meg denne sesongen, selv da han ikke har spilt selv. Som manager er det et privilegium å arbeide sammen med ham. Selv i en alder av 35 år har han vist at han er en av de beste ekte forsvarerne i ligaen. Han har ikke fullstendig bestemt seg for hva han skal gjøre ennå, men jeg blir ikke overrasket om han tar en liten periode borte fra fotballen. Over tid er jeg sikker på at han vil få en rolle å spille her i klubben, men for øyeblikket konsentrerer han seg kun om det å spille – og han har vært førsteklasses.