Rodgers om stabilitet og fremtid

Brendan Rodgers prøver å bygge et Liverpool for fremtiden, men arbeider på kort sikt for å finne mer stabilitet som kan gi en god avslutning på sesongen.

I et langt intervju med radiostasjonen TalkSport kommenterer bl.a. Rodgers dagens situasjon, med innspurt i ligaen og returmøte med Zenit førstkommende torsdag.

- Vi var alle veldig skuffet etter West Bromwich da vi prøver å snu trenden med ustabilitet. Alle har lagt sjelen i prøve å få en slutt på det. Mot West Bromwich, hvis vi hadde fått en tidlig scoring slik som i går (mot Swansea), ville det trolig ha vært en annen historie. Slik gikk det imidlertid ikke og de scoret etter at deres første skudd på mål hadde gitt en corner etter 80 minutter. Det vil ta litt tid, men jeg må gi kreditt til spillerne da de arbeider virkelig hardt hver eneste dag.

- En må se både på fremtiden og nåtiden. Du må ha en følelse for det som skal skje på lang sikt, men det er ingen tvil om at vi nå prøver å vinne så mange kamper som vi kan. Vi gjør det vi kan for å ende så høyt på tabellen som mulig, og det er viktig at en ikke ser for langt foran seg.

- Vi spilte bra mot Zenit i 70 minutter. De har et godt lag, har spilt i Champions League denne sesongen og investert mye penger i laget. Det var bare et par øyeblikk med konsentrasjonsvikt som vi måtte betale for. Hvis vi kan få en tidlig scoring (i returen), vil fansen være utrolig, da alle vet hva Anfield står for under en kveldskamp i Europa. Vi ser virkelig fram til kampen og hvis vi kan være solide bakover vet vi at kan score mål. Det er bare synd at Daniel Sturridge og unge Coutinho ikke er tilgjengelige da de ville ha hjulpet troppen, men vi skal gjøre det vi kan.

- Vi hadde nylig to store kamper på bortebane hvor vi fikk med oss to poeng etter å ha spilt mot Arsenal og Man City. Normalt vil en si det er brukbart, men vi følte at vi burde vunnet begge kampene etter å ha spilt godt og etter å ha ledet. Vi har nå 11 kamper igjen i ligaen hvor vi vil gi alt, slik som i Europa League, for å prøve å få en god avslutning på sesongen. Vi vil bygge videre på troppen til sommeren og så forhåpentligvis være med å kjempe til neste år.