Rodgers ønsket forandringer ved akademiet

Liverpool Echo hevder at Brendan Rodgers har spilt en sentral rolle i sparkingen av akademisjefene Frank McParland og Rodolfo Borrell.

Echo hevder at avskjedigelsene kom som et sjokk på McParland og Borrell. Oppsigelsene skal ha blitt grunngitt med at klubben «ønsket å forandre måten ting blir gjort på».

Liverpool FC har så langt nektet å kommentere avskjedigelsene, men det forventes at klubben kommer med en uttalelse så snart partene er blitt enige om sluttvederlag.

Echo skriver i dag at Rodgers var sentral i avgjørelsen om å restrukturere akademiet. Nordiren har allerede gjort endringer på U21- og U18-lagene ved å ansette trenerne Alex Inglethorpe og Neil Critchley i løpet av det siste året. Nå har han altså bestemt seg for at det også trengs nye koster i toppledelsen.

Echo mener at avskjedigelsene kommer på et merkelig tidspunkt, like før Merseyside-derbyet, og skriver at spillerne ved akademiet ble sjokkert over gårsdagens hendelser. McParland og Borrell var populære karer blant de unge spillerne i Kirkby, og nøt stor respekt for jobben de har gjort i fire og et halvt år for klubben.