Rodgers regner med Reina neste sesong

Brendan Rodgers forventer at Pepa Reina spiller for Liverpool neste sesong. Sisteskansen har ikke blitt distrahart av rykter som linker ham vekk fra Anfield.

Arsenal er blant flere klubber som er interessert i Reina. Keeperen hadde en formsvikt tidligere i sesongen, men har vist bedre form den senere tid. Reina er 30 år og av de best betalte spillerne i klubben. Han passer egentlig ikke klubbeiernes spillerprofil, men Rodgers holder fast ved at keeperen inngår i klubbens fremtidsplaner.

- Pepe har ikke blitt uroet. Vårt forhold er meget sterkt. Jeg har gitt ham og noen seniorspillere skikkelig ansvar. Jeg tror de har likt det. Jeg ser på ham som en spiller som kommer til å være her neste sesong. Han er 30 år og tar vare på kroppen sin. Idrettsvitenskapsavdelingen har jobbet meget godt med ham i år. Jeg synes han har vært utmerket og hatt flott fokus. Forhåpentligvis vil dette fortsette hos oss, sier Brendan Rodgers til The Guardian.

Barcelona, en av Reinas tidligere klubber, har også blitt linket til spilleren, men Rodgers mener det ikke er noe hold i ryktene om en overgang som Reinas far, Miguel, hevder vil materialiseres en dag.

- Pepe og jeg snakker mye sammen. Han er en god mann. Jeg har stor respekt for han som spiller og menneske. Han forstår alt vi gjør her, og han har en stor stemme i de små debriefingsmøtene vi har i gruppen med forsvarerne og de andre keeperne. Han er strålende. På et personlig nivå vil vi sitte ned og ta en kopp kaffe på kontoret og prate om hvordan det står til med spillet hans og hvor han kan forbedre seg.

- Jeg tror mange av historiene i år har blitt basert på spekulasjoner om at Victor Valdes skal dra, eller muligens skal dra. Det har vært rykter om at de skal være ute etter ny keeper. Hans far har uttalt seg.