Rodgers roser erfaren duo

Brendan Rodgers er meget godt fornøyd med det Steven Gerrard og Jamie Carragher presterte i 2-2-kampen mot Manchester City.

Steven Gerrard fikk sin niende målgivende pasning i Premier League for sesongen, ifølge Premier Leagues offisielle statistikk, da han var nest sist på ballen ved Daniel Sturridges scoring mot Manchester City, før han senere i kampen banket inn sitt sjette ligamål for sesongen. Liverpool-kapteinen har spilt samtlige minutter i ligaen hittil i 2012/13.

Jamie Carragher, som fylte 35 år 28. januar, returnerte til startelleveren mot Norwich for fjorten dager siden på bekostning av Martin Skrtel.

Brendan Rodgers er meget godt fornøyd med det Gerrard og Carragher presterte mot City.
- Jeg synes de var utmerket, uttalte Brendan Rodgers til journalister etter kampen.

- Se på Carra, styrer og kontrollerer. To store kamper denne uken og to store opptredener. Han møtte toppspillere (på søndag) – Agüero er en av de beste spillerne i verden.

- Carra har aldri satt en fot feil for meg. Og Steven Gerrard – dere har sett ham og han blir bare bedre og bedre ettersom sesongen skrider frem, når han virkelig har fått forståelse av hva vi forsøker å gjøre.

- Det var et strålende mål av ham å overliste Joe Hart, som er 196 cm høy, fra den distansen. Hans prestasjon var enorm.

- De eldre spillerne er viktige for oss. Vi har mange unge spillere, talentfulle spillere, som kommer til å trenge tid på å utvikle seg. Mens de utvikler seg har vi de eldre spillerne som har vært fremragende og prestert stabilt.

Gerrard topper nå den offisielle assisttabellen i Premier League sammen med Juan Mata og Lukas Podolski.