Rodgers ser mot nye transfermål

Brendan Rodgers opplyser at klubben står på videre for å hente så gode spillere som mulig. Klubben er meget ambisiøs på overgangsmarkedet, og trenger kvalitet for å klatre på tabellen.

Willian er i ferd med å signere for Tottenham, og Brendan Rodgers er naturlig nok skuffet over at brasilianeren ikke havner i Liverpool FC. De røde må nå komme seg videre å se mot andre spillere. Det er fortsatt elleve dager igjen av overgangsvinduet.

- I løpet av sommeren har vi vært meget ambisiøse i våre forsøk på å forsøke å få inn spillere for å forsterke laget, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood.

- Noen vil kanskje si at vi har vært for ambisiøse, men dette er Liverpool Football Club. Vi forsøker å få de beste spillerne vi kan. Hvis vi ikke klarer det, må vi bare komme oss videre.

- Vi har elleve dager igjen, og vi må gjøre alt vi kan.

- Det har ikke forandret seg: Hvis vi skal kunne klatre på tabellen, må vi ha inn kvalitet. Vi må få inn de beste spillerne vi kan for å hjelpe klubben til å klatre. Det er vårt mål.

- Hvis vi ikke klarer å få inn spillerne vi ønsker, er det selvsagt en skuffelse til å begynne med, men vi kan ikke dvele ved det. Det er fortsatt en del av vinduet igjen.

- Vi gjorde noen forretninger tidlig i vinduet, og de var veldig bra. Hvis vi kan få avslutte de gjenværende dagene og få inn spillere som kan hjelpe oss, vil det bli et meget godt vindu for oss.