Rodgers storfornøyd med ungguttene

Både Jordon Ibe, Raheem Sterling og Andre Wisdom har spilt regelmessig i sesongoppkjøringen, og spillerne har imponert manageren.

– Hvis man starter bakerst, har man Andre Wisdom, som er blitt en trygg, ung spiller i troppen. Han har en stor fremtid i Liverpool, det er jeg sikker på, sa en oppglødd Brendan Rodgers til LFC TV like etter gårdagens tomålsseier i Melbourne.

Wisdom startet kampen som midtstopper, der han har figurert for junior- og reservelaget til Liverpool og U21-landslaget til England. Han har tidligere, særlig i debutsesongen i fjor, måttet bekle sidebackplassene til de røde, men i går fikk han 72 minutter i favorittposisjonen.

– Vi lærer ham å spille i et par posisjoner, og han har mye som tilsier at han kan bli en veldig god spiller i fremtiden.

– Jordon Ibe, som kun er 17 år gammel, har imponert meg veldig med sin fotballintelligens og viljen til å duellere én mot én.

Han fikk sin førstelagsdebut på tampen av forrige sesong, scoret sitt første mål mot Preston etter sommerferien og spilte sin andre av tre treningskamper fra start i går.

– Han er fenomenal, som en OL-sprinter. Men han er også god med ballen, og han taktiske forståelse av spillet blir bedre hele tiden.

– Unge Raheem (Sterling) har vært med en stund, så alle vet hva han er i stand til og hvordan han er.

– Totalt sett har jeg vært veldig fornøyd med mange av de unge spillerne, og det er alltid flott å kunne sendte gutter på 17, 18 og 19 år utpå der, foran 95 500, og at de kan prestere som de gjorde.

Liverpool-troppen skal nå sette seg på flyet igjen, og denne gangen skal klubben til siste holdeplass i sommerturnéen. Turen går mot Bangkok i dag, der de røde skal spille mot Thailand kommende søndag.

– Hvis det er i nærheten av hvordan Indonesia og Melbourne har vært, kommer det til å bli en fenomenal avslutning på dette, fortalte 40-åringen.