Rodgers tar ansvaret for cupblemmen

Brendan Rodgers tar i et intervju med Liverpool Echo alt ansvar for at Liverpool røk ut av FA-cupen for League One-klubben Oldham.

- Jeg ser på alt vi har deltatt i denne sesongen fra en litt annen vinkel enn de fleste andre. Jeg ser hver enkelt turnering for seg. Når jeg ser på hva som skjedde i ligacupen, og laget jeg måtte stille med på den tiden, så ville det aldri være sterkt nok til å slå et Swansea-lag som til slutt vant turneringen. Jeg måtte stille med det laget, forklarer Rodgers.

- At vi gikk ut av FA-cupen var helt og holdent min feil. Jeg undervurderte ikke motstanderen, men følte at laget jeg stilte med var sterkt nok til å vinne kampen. Det er bevist at jeg tok feil.

- I Europa League mener jeg vi var det beste laget over to kamper mot Zenit, men vi gikk likevel ikke videre. Årsaken til at vi ikke gikk videre er trolig den samme som er grunnen til at vi ikke ligger høyere på tabellen i ligaen.

- Nå har vi bare ligaen igjen å konsentrere oss om. Målet er helt klart å komme høyere på tabellen enn forrige sesong. Å vise at vi kan bygge videre og vokse som lag er visjonen i min tid her. Fremgangen vil ikke komme som lyn fra klar himmel, men gjennom en prosess. Jeg har sett nok til at det gir meg håp for fremtiden. Mye har begynt å fungere. Våre holdninger og tanker om spillet er de rette. Det bør hjelpe oss med tanke på nese sesong.

- Alle managere vil innrømme at laget deres ikke er perfekt. Alle gjør feil i jobben sin. Jeg sitter ikke hjemme om kveldene og tror jeg aldri har gjort en feil. Det viktigste er at du lærer av feilene og viser fremgang. Jeg har lært mer denne sesongen enn i noen annen sesong.

- Jeg visste hvilken jobb jeg gikk til. Dette er en enorm klubb med store forventninger, og jeg var klar til å ta på meg en slik oppgave. Det er et privilegium å være i denne klubben. Jeg er klar over at Liverpool er synonymt med suksess og trofeer, og forhåpentligvis kan jeg oppnå begge deler i løpet av min tid i klubben.